..................................................................................................................................................................................................................
..* Διαδικτυακή Εφημερίδα που γράφεται από τους αναγνώστες της * .... *με θέματα αποανάπτυξης * και εναλλακτικής οικονομίας....
....................................................................................................................................................................................................................

"O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα ν᾽ακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". Γκαίτε

**

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..........Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξορισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας».
.................Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Η λαϊκή παρέμβαση ματαιώνει πλειστηριασμούς λαϊκών περιουσιών σε Αθήνα και Θεσ/νικη

Η λαϊκή παρέμβαση ματαιώνει πλειστηριασμούς 
λαϊκών περιουσιών σε Αθήνα και Θεσ/νικη (2 Βίντεο)


Από τις ελάχιστες ουσιαστικές παρεμβάσεις του λαϊκού παράγοντα είναι αυτές που ματαιώνουν πλειστηριασμούς εργατικών περιουσιών στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας.
Αυτό ακριβώς έγινε και χθες Τετάρτη 26/4 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οπως παρακολουθούμε στο παρακάτω βίντεο μέλη της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ κλείδωσαν συμβολαιογράφο στο κυλικείο του Ειρηνοδικείου Αθήνας.
Η υπάλληλος των "κορακιών" θέλησε να κάνει πλειστηριασμό σε παγκάκι έξω από τις λαϊκές αίθουσες για να αποφύγει τις λαϊκές αντιδράσεις. Συνάντησε όμως την περιποίηση που τις άξιζε.

Να σημειώσουμε ότι είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν 68 πλειστηριασμοί στην Αττική, χωρίς να γνωρίζουμε πόσοι τελικά έγιναν.
Το παρακάτω βίντεο -από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών Αλφα και Αντένα-μας δείχνει το κλίμα που επικράτησε στα Ειρηνοδικεία.
Βίντεο 1
https://www.youtube.com/watch?v=gv6iG7Ps-5U

Σύμφωνα με όσα γράφει ο φίλος Χρήστος Αβραμίδης στο facebook ακόμα δύο πλειστηριασμοί σπιτιών ακυρώθηκαν σήμερα στην Θεσσαλονίκη μετά από παρέμβαση του Συντονισμού Συλλογικοτήτων.

Βίντεο 2
https://www.youtube.com/watch?v=F-htYoWeCnw
~~~~~~~~~~~~
(από "Βαθύ Κόκκινο")
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/04/2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου